Verkoop edelmetaal

Een belegging in edelmetaal is niet alleen een effectieve vermogensverzekering. Een andere reden om in edelmetaal te beleggen is namelijk het potentieel rendement. De goudprijs toont de afgelopen vijftien jaar een stabiele groei. Sterker nog, goud is sinds de milenniumwisseling een van de best presterende beleggingen.

GoldEx heeft een groot assortiment van beleggingsproducten in edelmetaal te bieden aan zijn klanten. Bij GoldEx kan u desgewenst de volgende edelmetalen in zuiver gehalte verkrijgen.

  • Au - Goud
  • Ag - Zilver
  • Pt - Platina
  • Pd - Palladium
  • Rh - Rhodium

Onze klanten kunnen het gewenste fijn edelmetaal in baren, platen en korrels aankopen.
De bestelde goederen kan door onze klanten afgehaald worden of kan door een beveiligde transport verzonden worden of kan op hun metaalrekening geplaatst worden.

De actuele waarde hangt af van de koers en de wisselkoers waarin het edelmetaal wordt genoteerd in de beurzen. Indien u bekend bent in onze klantenbestand heeft u de mogelijkheid om prijzen te fixeren. Indien u geen klant bent streven we u als nieuwe klant te ontmoeten maar kan u helaas niet fixeren en blijven de prijzen louter indicatief. Al onze producten worden verkocht inclusief terugkoopgarantie.

Wenst u meer informatie over deze dienst of wenst u een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.